Híreink

7 10, 2019

Miért és hogyan fogyasszunk méhpempőt?

2019-10-09T15:31:44+02:002019. október 7.|Általános híreink|

A méhpempő az egyetlen olyan természetes anyag, melyben megtalálható számos olyan összetevő, mely az emberi szervezet számára létfontontosságú. Ugyanazok a cukrok mutathatóak ki benne, mint amelyek a mézben is előfordulnak, tehát fruktóz, glükóz, szacharóz és ribóz. Vitaminokban rendkívül gazdag, található [...]

2 11, 2018

Heves esőzések okozta károk

2018-12-03T21:32:35+01:002018. november 2.|Általános híreink|

A nyaranta jelentkező heves esőzések az idei évben sajnálatos módon méhészetünket sem kímélték. A hirtelen felerősödő, olykor már viharossá fokozódó széllökések a több tíz éves erdősávnál is erősebbnek bizonyultak, veszélybe sodorva ezzel mézkamráinkat és az idei selyemfűméz termést. Öles [...]

Go to Top